(پیتونک گلچینی از بهترین مطالب وب را در اختیارتان می گذارد) کپی برداری از مطالب این وبلاگ تنها با ذکر منبع مجاز است

توجه

دوستان عزیز یک سالی هست که وبلاگ نویسی رو گذاشتم کنارازین به بعد میتونید مطالب خنده دار و جالب رو در فیس بوک من ببینید:www.facebook.com/Aran.Fadavi *برای ارسال نظر هایتان در زیر هر مطلب کادری با گزینه ی (ارسال یک نظر) وجود دارد . با کلیک کردن بر روی آن و پر کردن فرم مورد نظر، ما را در بهتر شدن یاری کنید.

*برای دیدن عکس هایی که دیده نمی شوند از Show picture استفاده کنید.

*برای دیدن صفحات بعدی از گزینه ی "پیام های قدیمی تر" در قسمت پایین صفحه استفاده کنید.

به گزارش شیعه آنلاین، روزنامه «الصباح» چاپ تونس در شماره روز گذشته خود طی خبری نوشت: یک شهروند تونسی به نام «حمادی الأبیض» اولین جانماز الکترونیکی هوشمند را تولید کرد.

این روزنامه در ادامه نوشت: این جانماز الکترونیکی توانایی شمارش تعداد رکعات و سجده‌های خوانده شده در هر نماز را دارد و با روشن شدن چراغ آن در هر رکعب، نمازگزار را متوجه تعداد رکعات خوانده شده می‌کند.

«الصباح» همچنین افزود: البته پیش بینی می‌شود که تولید این جانماز الکترونیکی هوشمند با واکنش شدید برخی علماء و چهره‌های دینی در تونس و دیگر کشورهای عربی و اسلامی مواجه شود. این احتمال وجود دارد که علماء و چهره‌های دینی بگویند روشن شدن چراغ این جانماز باعث گمراه پرت شدن حواس نمازگزار و در نتیجه ابطال نماز وی خواهد شد.


ناگفته نماند شیخ «عثمان البطیخ» مفتی اعظم تونس در اولین اظهار نظر در مورد این جانماز گفت: به نظر بنده استفاده از این جانماز الکترونیکی هوشمند بلامانع است و امری جایز به شمار می‌رود زیرا به نظر نمی آید که باعث پرت شدن حواس نمازگزار شود بلکه به برطرف شدن شک وی کمک می‌کند.

در همین راستا «حمادی الأبیض» در مورد هدف از ساخت این جانماز هوشمند گفت: در برخی اوقات و حالت ها، نمازگزار دچار شک می‌شود و فراموش می‌کند که در رکعت یا سجده چندم نماز است. این جانماز الکترونیکی می‌تواند برای برطرف شدن این شک به نمازگزار کمک کند.

قابل ذکر است در سال 2008 در اختراعی مشابه یک شهروند ترکی جانمازی تولید کرد که از نخ های الکترونیکی تولید شده بود و در یافتن قبله درست به نمازگزار کمک می‌کرد. در آن جانماز، نمازگزار هرچه که جانماز را دقیق تر به سمت قبله پهن می‌کرد، جانماز نورانی تر و روشن تر می‌شد. یک شهروند اردنی به نام «فواد ابو راغب» نیز در سال 2003 جانماز تولید کرد که با استفاده از یک صفحه شفاف هوشمند که در محل سجده گاه قرار می‌گرفت، تعداد رکعات و سجده‌های نماز گزار را شناسایی و اعلام می‌کرد.


0 دیدگاه:

توجه:

برای دیدن صفحه ی بعد بر روی "پیام های قدیمی تر" کلیک کنید

--------------------------------