(پیتونک گلچینی از بهترین مطالب وب را در اختیارتان می گذارد) کپی برداری از مطالب این وبلاگ تنها با ذکر منبع مجاز است

توجه

دوستان عزیز یک سالی هست که وبلاگ نویسی رو گذاشتم کنارازین به بعد میتونید مطالب خنده دار و جالب رو در فیس بوک من ببینید:www.facebook.com/Aran.Fadavi *برای ارسال نظر هایتان در زیر هر مطلب کادری با گزینه ی (ارسال یک نظر) وجود دارد . با کلیک کردن بر روی آن و پر کردن فرم مورد نظر، ما را در بهتر شدن یاری کنید.

*برای دیدن عکس هایی که دیده نمی شوند از Show picture استفاده کنید.

*برای دیدن صفحات بعدی از گزینه ی "پیام های قدیمی تر" در قسمت پایین صفحه استفاده کنید.

موی صورت  
آیا من می توانم نقشی در رویش موی ریش یا سبیل داشته باشم؟
رویش موی صورت به صورت اساسی بر پایه ساختار ژنتیکی شما و مدت زمان پاسخ به درمان با تستوسترون دارد. در واقع رویش موی صورت به مدت زمان شروع رویش موی صورت در دوران بلوغ بستگی دارد.
بنابراین هم مقدار و مکان رویش مو و هم کیفیت موی صورت بر پایه ژنتیک استوار است. تستوسترون دارای صورت پُر مویی می شوند، در حالی که عده ای دیگر هرگز موی کاملی در زیر ریش یا سبیل خود ندارند و بعضی فقط در نواحی چانه و اطراف آن مو دارند و یا فقط موی کمی در ناحیه ی گونه دارند.
بعضی مردان موهای ضخیمی دارند و دوره کوتاهی پس از شروع بلوغ یا درمان با
بعضی ممکن است دارای نواحی طاس در ناحیه ی ریش باشند و یا ریش آن ها به صورت Patchy یا تکه ای باشد. این مدل ارتباط زیادی با ویژگی ژنتیکی فرد دارد و ممکن است با نسبت پدری فرد ارتباط قوی نداشته باشد یعنی در صورت پُر مویی پدر یا برادر این قضیه رد نمی شود.
با توجه به مدت زمان رویش مو پس از شروع درمان با تستوسترون، افراد به اشکال متفاوتی به درمان پاسخ می دهند.
به طور کلی موی صورت در طی چند سال تمایل به ضخیم شدن دارد و غالبا پسران پس از شروع بلوغ چند سال طول می کشد که موی صورت ضخیم و پُری داشته باشند.
بسیاری از آقایان در اوایل دهه ی دوم زندگی موهای صورت شان به صورت تکه تکه (Patchy) است اما همین ها در اواخر دهه ی دوم یا اوایل دهه سوم دارای ریش پُِرتری می شوند.
در مورد کسانی که جهت رویش موی صورت تستوسترون داده می شود، همکاری بسیار مهم است چون ممکن است این فرایند چند سال طول بکشد.

تراشیدن موی صورت
آیا تراشیدن موی صورت باعث ضخیم تر شدن یا رشد سریع تر آن می شود؟
نه، این یک احساس نادرست است. آن چه که باعث می شود موی صورت شما پس از تراشیدن به نظر ضخیم تر برسد این است که موها در نزدیکی ریشه ی مو کلفت تر و تیره تر هستند بنابراین با تراشیدن مو، مو را از نزدیکی ریشه می برید و به این ترتیب کلفت ترین ناحیه مو که در نزدیک پوست وجود دارد این منظره را ایجاد می کند.
موی تراشیده شده ی خارج شده از سطح پوست باعث ایجاد حالت زبری روی سطح پوست 1 یا 2 روز پس از تراشیدن می شود و با ادامه رشد مو، این حالت زبری کمتر خواهد شد.
اگر این باور درست باشد بیشتر افرادی که هر روز موهای صورت شان را می تراشند، باید ریش پُر و کاملی داشته باشند در حالی که بسیاری از آن ها دارای ریش های ناکامل هستند.

آیا رنگ مو می تواند موی صورت را پُرتر و ضخیم تر کند؟
استفاده از رنگ مو ممکن است موی صورت را ضخیم تر و پُرتر نشان دهد ولی در صورتی که موی صورت خیلی نازک باشد رنگ کردن آن چندان موثر نیست.
استفاده از رنگ مو در مورد افرادی که موهای ریش شان بور است، منظره پُرتری از ریش نمایان می کند.
در صورتی که تمایل به رنگ کردن ریش و سبیل دارید از محصولاتی استفاده کنید که منحصر به موی صورت هستند از جمله "Just for men" که برای سبیل و ریش استفاده می شود و مطمئن باشید که این محصول باعث بروز واکنش آلرژیک یا راش نمی شود، بهتر است قبل از انجام این کار تست انجام دهید.

ماینوکسیدیل
آیا مصرف ماینوکسیدیل (به عنوان مثال Rogaine) می تواند باعث تسریع رشد موی صورت شود؟
زمانی که ماینوکسیدیل توسط FDA برای تسریع رشد موی سر تایید شد هنوز جهت رشد موی صورت تست نشده بود. با آن که تعداد محدودی گزارشات، افزایش رشد موی ریش را با کاربرد ماینوکسیدیل گزارش کرده اند، اما باید توجه شود مردان trans (دو جنسی) که تحت درمان با تستوسترون نیستند، ممکن است در مقایسه با مردان غیر trans پس از بلوغ و یا مردان trans که تحت درمان تستوسترون هستند نتایج قابل ملاحظه ای نشان ندهند و از طرفی گزارشات مطرح شده به صورت یک مطالعه شاهد موردی مطرح نشده است و پروسه قطعی اثر بخشی ماینوکسیدیل و نتایج آن به طور کامل شناخته شده نیست، ولی می تواند منجر به تحریک موی سر و بدن در بعضی افراد شود.
به خانم هایی که ماینوکسیدیل را برای ریزش موی سر استفاده می کنند، توصیه می شود که جهت پیشگیری از رویش موی ناخواسته روی صورت نریزید.
گزارشات متعددی بیان می کند، مصرف ماینوکسیدیل موضعی می تواند باعث رویش مو در نواحی غیر مرتبط مثل قفسه سینه، شکم و پشت شود و خصوصا در ناحیه زیر چشم ها و گونه شود. بسیاری از مواقع با قطع مصرف، این رویش ادامه خواهد داشت.
عوارض جانبی احتمال استفاده از ماینوکسیدیل شامل تحریک پوستی، خارش، درماتیت تماسی، کهیر، ادم و حساسیت است.
عوارض جانبی نادر شامل درد قفسه صدری، کاهش میل جنسی، اختلال در بروز نعوظ ، تپش قلب سریع یا نامنظم، گرگرفتگی، سردرد، سرگیجه، بی حسی پا، دست، صورت و افزایش وزن سریع است.
دکتر محمد علی نیلفروش زاده – متخصص پوست، مو و زیبایی


0 دیدگاه:

توجه:

برای دیدن صفحه ی بعد بر روی "پیام های قدیمی تر" کلیک کنید

--------------------------------