(پیتونک گلچینی از بهترین مطالب وب را در اختیارتان می گذارد) کپی برداری از مطالب این وبلاگ تنها با ذکر منبع مجاز است

توجه

دوستان عزیز یک سالی هست که وبلاگ نویسی رو گذاشتم کنارازین به بعد میتونید مطالب خنده دار و جالب رو در فیس بوک من ببینید:www.facebook.com/Aran.Fadavi *برای ارسال نظر هایتان در زیر هر مطلب کادری با گزینه ی (ارسال یک نظر) وجود دارد . با کلیک کردن بر روی آن و پر کردن فرم مورد نظر، ما را در بهتر شدن یاری کنید.

*برای دیدن عکس هایی که دیده نمی شوند از Show picture استفاده کنید.

*برای دیدن صفحات بعدی از گزینه ی "پیام های قدیمی تر" در قسمت پایین صفحه استفاده کنید.

مطالعه ای به روی ردپای کشف شده در صخره های 250 میلیون ساله در لهستان نشان می دهد که اولین موجود شبیه به دایناسور 9 میلیون سال زودتراز آنچه تاکنون تصور می شد ظهور کرده است.
 پروروتو داکتیلوس

تیم محققان نتایج خود را در نشریه "انجمن سلطنتی" منتشر کرده و این موجود را پروروتوداکتیلوس نامگذاری کرده است.
مطالعه تازه به روی ردپاها در لهستان نشان می دهد که قدیمی ترین خویشاوند شناخته شده دایناسورها به اندازه یک گربه خانگی بود و روی چهار پا راه می رفت.


دانشمندان در چین می گویند به گروهی از استخوان های دایناسور در شرق کشور دست یافته اند که به عقیده آنها بزرگترین مجموعه فسیلی است که تاکنون کشف شده است.

پژوهشگران آکادمی علوم چین گفته اند که در حفاری های خود از ماه مارس تاکنون در استان شاندونگ به هفت هزار و پانصد استخوان دایناسور دست یافته اند.
ژائو زیجین متخصص زیست شناسی دوران قدیم در آکادمی علوم چین گفت: " این مجموعه بزرگترین گروه از دایناسورهای فسیلی است که تاکنون در جهان کشف شده است."
به گفته او کشف این تعداد دایناسور در منطقه ای چنین کوچک، می تواند سرنخ هایی از نحوه انقراض آنها را در 65 میلیون سال پیش به دست دهد.
این مجموعه شامل استخوان های تیراناسوروس است و دانشمندان آکادمی می گویند انتظار می رود به استخوان های بیشتری در منطقه دست یابند.
از دهه 60 میلادی تا کنون بیش از 50 تن استخوان دایناسور در این منطقه کشف شده است.
در حال حاضر طرح هایی برای ساختن یک پارک فسیلی در منطقه در حال بازبینی است.


زیست شناسان موفق به کشف صدها تخم دایناسور در روستایی در ایالت تامیل نادو در جنوب هند شده اند.


دیناسوردانشمندانی که برای بررسی محیط زیست در دوره های باستانی، در حال حفاری بستر یک رودخانه بودند، لایه به لایه فسیل هایی را مشاهده کردند که در لانه های شنی قرار گرفته و به تخم های فسیل شده شباهت داشتند
عکس ها و نمونه هایی که به دانشگاه های مختلف در هند آمریکا و کشورهای اروپایی فرستاده شد، این موضوع را تایید کردکه تخم های فسیل شده در حقیقت به دایناسورها تعلق داشته و می تواند تا 65 میلیون سال قدمت داشته باشد.
دانشمندان می گویند هریک از این تخم ها به بزرگی یک توپ فوتبال بوده و قطر آن بین 13 تا 23 سانتیمتر است.
دکتر رامکومار، که ریاست هیئت زمین شناسان را به عهده داشته می گوید:


جویندگان فسیل در فرانسه ردپاهای عظیم دایناسوری را که گفته می شود یکی از بزرگترین ها در جهان است کشف کرده اند.
 دانشمندان ردپاها را در پلین فرانسه بررسی می کنند

این ردپاها حدود 150 میلیون سال قبل توسط ساروپادها - دایناسورهای گیاهخوار گردن دراز - در رسوبات گچی فلات جورا در شرق فرانسه به جا گذاشته شد.


یک مطالعه تازه حاکیست که دایناسورها 65 میلیون سال قبل در اثر برخورد حداقل دو سنگ آسمانی به زمین، به جای برخورد فقط یک سنگ، منقرض شدند.
 تصویر خیالی از برخورد شهاب سنگی به زمین



زمین

مقدمه


زمین ، سومین سیاره نزدیک به خورشید و بزرگترین سیاره در میان سیارات درونی است. ساختار درونی زمین مثل سایر سیارات درونی از یک هسته داخلی و یک هسته خارجی به همراه لایه‌های مذاب و نیمه مذاب و سنگی جامد تشکیل یافته است. هسته داخلی فلزی و جامد بوده و توسط هسته خارجی که فلزی و مذاب است، احاطه شده است.



اجرام آسمانی

مقدمه

فضا از کهکشانها ، منظومه‌ها ، ستارگان ، سیارات و بسیاری اجرام آسمانی دیگر انباشته شده است. عجایب و عظمت آنها به مراتب از تمامی دیگر پدیده‌های آفرینش بیشتر است. کهکشانها و ستارگان و بطور کلی پدیده‌های آسمانی انبوهی که عجیب و غریب می‌نماید وجود دارند، که پاره‌ای از آنها بوسیله دانشمندان شناسایی شده‌اند. مانند: کوتوله‌های سفید ، ستارگان نوترونی ، ستارگان هیپرونی ، کوازارها و دنباله دارها و سیاه چاله‌ها و ... .


img/daneshnameh_up/7/77/Sahabisayarei.jpg


در ابتدا برای ورود به بحث لازم است با مفاهیمی همچون ناپایداری و تپندگی تا حدودی آشنا شویم تا درک موضوع برای ما راحت تر و ملموس تر گردد.





توجه:

برای دیدن صفحه ی بعد بر روی "پیام های قدیمی تر" کلیک کنید

--------------------------------